Mells Design

Gepubliceerd op 16 februari 2021 om 14:21

Mells Design

Ik ben Mellanie Widdershoven, 25 jaar en mijn hobby is handarbeid, o.a. naaien en weven.

Toen ik 17 jaar was ben ik hiermee begonnen, inmiddels 8 jaar verder is het een uit de hand gelopen hobby geworden.
Ik maak o.a. Tassen, sjaals, mutsen, placemats en dergelijke waar ik zelf de stof voor weef, ook doe ik zelf het ontwerp.

Ik word zelf altijd heel blij van mijn hobby en de spulletjes die ik maak. Ik hoop dit gevoel dan ook met andere te kunnen delen. Daarom heb ik er voor gekozen om een aantal ontwerpen te verkopen. 

Dit is mijn allereerste exemplaar die ik gemaakt heb in de tassenbranche. Deze tas heb ik in een tijdsbestek van 1 week gemaakt. Ondertussen heb ik er zoveel plezier in gekregen dat mijn ervaring een record heeft neergezet. Ik heb deze tassen nu binnen 3 dagen klaar. 

Vroeger ging ik met mijn vader naar Zutphen om garen te halen omdat ik natuurlijk voor de beste kwaliteit ga! Tegenwoordig bestel ik deze via een website uit Deventer. Verder ga ik met mijn moeder naar Wahlwiller om stof, naaigaren en accessoires te halen. Dit is niet alleen gezellig voor de quality-time met mijn moeder maar haal ik natuurlijk ook allemaal leuke spulletjes!

Wil je meer van mijn werkjes zien, de prijzen weten, heb je vragen of ben je nieuwsgierig klik dan op de onderstaande link.

https://www.facebook.com/Mells-design-108823127619328


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.