Actueel Nieuws

Onderstaand vindt je actueel nieuws over Talent.

Februari 2024
December 2023
Maart 2023
Januari 2023

Wat is Loos in Mestreech op bezoek in bij Giovanni van Aan de Linde

Op vrijdag 20 januari 2023  is Wat is Loos in Mestreech op bezoek gekomen bij Giovanni die woont bij onze woonlocatie Aan de Linde in Eckelrade. Zij hebben Giovanni gefeliciteerd met zijn 24e verjaardag. Giovanni is een super fan van Wat is Loos in Mestreech, dus natuurlijk hebben wij hem ook een cadeautje meegenomen.

Lees meer »

Laatste belangrijke onderwerpen

Onderstaand vindt je de belangrijkste voor jouw en door andere Talenten.

VITalent

Jullie kennen ze wel, de slogans, uitspraken waarmee we dagelijks in contact mee komen over een nieuwe hype binnen gezond leven. SuperFood, Diëten, Bootcamps, het lijkt wel alsof ze dagelijks iets nieuws verzinnen om de mensen gezond te krijgen. Maar wat werkt nu echt?


Energie en TALENT

Binnen Talent gaat het ook over energie besparen, nu de prijzen zo hoog zijn.  Daarom hebben wij een speciale pagina gemaakt Energie en TALENT gemaakt.

Hier wordt je op de hoogte gehouden van wat er zoal gebeurd met de Energie in Nederland en binnen TALENT. Want wij ontkomen ook niet aan dat wij moeten gaan zuiniger en bewuster met energie om moeten gaan. 

Goed nieuws van Steffie

Veel Talenten volgen het nieuws niet meer omdat ze er bang of treurig van worden. Maar goed nieuws is wel goed voor je gezondheid. Voor deze Talenten en andere plaats Steffie bijna elke dag een berichtje met leuk nieuws.
Wij zullen hier af en toe een artikel uitlichten en weligt nog meer informatie geven over dat onderwerp. Je kunt na afloop van het nieuws ook korte vragen beantwoorden. Zo zie je of je het nieuws gesnapt hebt.

Veel lees en luister plezier!