Wonen binnen Talent

Binnen Talent heb je verschillende vormen en locaties om te wonen. Hieronder vindt je korte uitleg hierover.

Logeren-Jeugd

Even op adem komen? Even een nachtje weg van thuis en werken aan je sociale vaardigheden? Bekijk het logeeraanbod van Talent.

 

Wat kunnen wij jou bieden?

Het is mogelijk om 1 keer in de maand een weekend bij Talent te logeren. Wij beschikken over 2 logeerlocaties, één in het Heuvelland en één in de Westelijke Mijnstreek.

Heefhuis-Jeugd

Is het door welke omstandigheid dan ook, tijdelijk niet mogelijk om thuis te wonen? Wellicht bieden de kleinschalige leefhuizen van Talent een uitkomst.

 

Voor wie is verblijf in het Leefhuis?

  • Jeugdigen die door stagnatie in ontwikkeling of door andere omstandigheden niet meer thuis kunnen wonen.

Wonen - Op jezelf

Soms loopt het leven niet vanzelf en kunnen problemen zo groot zijn dat je niet thuis of op jezelf kunt wonen. Dan biedt woonbegeleiding van Talent uitkomst. Je kunt tijdelijk binnen een van de locaties van Talent wonen of begeleiding bij het wonen in een eigen studio ontvangen.

 

Voor wie is woonbegeleiding op jezelf

  • Jeugdigen vanaf 17 jaar of jong volwassenen die door stagnatie in ontwikkeling of door andere omstandigheden niet meer thuis kunnen wonen. Die nog niet volledig op zichzelf kunnen wonen.

Wonen in de wijk - Volwassenen

Toe aan zelfstandig wonen, maar kun je nog niet helemaal op eigen benen staan? Dan is wonen bij Talent iets voor jou.

 

Soms loopt het leven niet vanzelf, het kan zijn dat je niet helemaal op eigen benen kan staan. Dan is wonen bij Talent iets voor jou. Bij Talent bestaat de mogelijkheid om 24 uur begeleiding en ondersteuning te ontvangen op een van onze locaties in de wijk. Dit kan voor korte of voor lange termijn.