WERKEN MET TALENT (GROEN)

Ben je op zoek naar zinvolle en uitdagende begeleiding in groepsverband? Werk je graag met je handen? Werken met Talent is dan misschien iets voor jou!

Werken met Talent is een onderdeel van de Dagbesteding en een uniek initiatief van TALENT.  Wij willen (jong) volwassenen de kans geven om in kleine groepjes onder begeleiding van professionals werkervaring op te doen in het werkveld. De nadruk ligt bij ons op een respectvolle benadering en het benutten van mogelijkheden en hulpbronnen. Oplossingsgericht werken heeft veel te bieden. Het geeft erkenning en waardering aan het “Talent”, focust op oplossingen en niet op problemen, schept optimisme, hoop en een positief toekomstperspectief voor het “Talent”.

Werken met Talent staat midden in de maatschappij en is telkens op zoek naar verbindingen en samenwerkingsverbanden met lokale partners, bijvoorbeeld gemeenten, andere zorgaanbieders en Staatsbosbeheer.

Werken met Talent is opgericht in 2009 en is gestart vanuit de werkplaats in Terhorst. Inmiddels maken we gebruik van een moderne loods met professionele apparatuur aan de Oosterbroekweg 19 in Gronsveld. De loods is geheel ingericht en afgestemd op onze werkzaamheden.

Voor meer informatie klik op de onderstaande link.