Belangrijke stukken

Wij Talentenraad houden jullie graag op de hoogte van belangrijke stukken. Deze bespreken wij tijdens de Talentenraad vergadering met het MT. Als tijdens een vergadering iets is wat voor jullie als Talent belangrijk is om over geïnformeerd te worden? Of meer informatie over te geven, dan lees je het hier op deze pagina.

Jaarverslagen Talentenraad

Wij Talentenraad maken ook een jaarverslag. In dit jaarverslag staan de dingen die we het af gelopen jaar zoal gedaan hebben. 


Jaarverslag Talentenraad 2023

Dit is het derde jaarverslag van de Talentenraad. Dit jaarverslag gaat over 2023. Wat de Talentenraad zoal gedaan heeft het afgelopen jaar. Veel plezier met lezen. Vragen kunnen gesteld worden hier onder of een mailtje naar talentenraad@talentonline.nl 

Lees meer »

Jaarverslag Talentenraad 2022

Dit is het tweede jaarverslag van de Talentenraad. Dit jaarverslag gaat over 2022. Wat de Talentenraad zoal gedaan heeft het afgelopen jaar. Veel plezier met lezen. Vragen kunnen gesteld worden hier onder of een mailtje naar talentenraad@talentonline.nl 

Lees meer »

Jaarverslag Talentenraad 2021

Dit is het eerste jaarverslag van de Talentenraad. Dit jaarverslag gaat over 2021. Wat de Talentenraad zoal gedaan heeft het afgelopen jaar. Veel plezier met lezen. Vragen kunnen gesteld worden hier onder of een mailtje naar talentenraad@talentonline.nl 

Lees meer »

KWALITEITSRAPOPORTEN

Bij TALENT kijken wij altijd naar de kwalit van heel TALENT. Wat er zoal goed gaat en wat zoal nog mooier kan. Daar wordt nagekeken en op papier gezet van het afgelopen jaar. Dit heet dan het kwaliteitsrapport. Er is een hele uitgebreide versie. In deze versie staat alles heel uitgebreid uitgelegd. Dit is voor Talenten iets te veel. Als je er aan begint dan ben je zo de draad kwijt.

Daarom is er voor de Talenten een aangepaste versie. Een soort samenvatting van de uitgebreide versie. Deze is ook zo geschreven dat het een stuk makkerijk te lezen en te begrijpen valt.


Kwaliteitsrapport 2022

Dit is het kwaliteitsrapport 2022 van TALENT. Hier is gekeken naar de kwaliteit van heel TALENT over het jaar 2022. Wat er zoal goed ging en wat zoal nog mooier kan.

Lees meer »

Kwaliteitsrapport 2021

Dit is het kwaliteitsrapport 2021 van TALENT. Hier is gekeken naar de kwaliteit van heel TALENT over het jaar 2021. Wat er zoal goed ging en wat zoal nog mooier kan.

Lees meer »