Ambulant Heuvelland/Maastricht

Zoals je wellicht weet worden er af en toe leuke activiteiten georganiseerd door 1 begeleidster van team Heuvelland en door een begeleider van team Maastricht. Dit samen met 2 enthousiaste Talenten.
Er zijn al een aantal leuke activiteiten geweest. Eerste keer, was een spelletjesavond op de hoofdlocatie in Gronsveld. De andere was een speurtocht door Gronsveld met als laatste een ijsje. Ook hebben wij een SinterKerst activiteit gehad.

Voor deze activiteiten word een kleine bijdrage gevraagd van 1 a 2 euro. Als we een activiteit organiseren die meer geld zou kosten, dan zal ook de bijdrage wat hoger zijn.

Komende activiteit:

Halloween

Heb jij zin in een spookachtige, maar gezellige avond? En krijg jij ambulante begeleiding van Talent? Dan is de Halloweenparty misschien wel iets voor jou! Wat gaan we doen? Dat blijft een verrassing tot de avond zelf! Interesse? Geef je op via mail bij robin.heusschen@talentonline.nl.

ER IS EEN EIGEN BIJDRAGE VAN 2 EURO WAARVAN JE LEKKERS KRIJGT EN DRINKEN! DEZE BETAAL JE OP DE AVOND ZELF.

Vragen over de activiteiten:

Wij zouden graag eens een aantal dingen willen weten van jullie. Zo kunnen wij nog betere activiteiten organiseren die nog beter aansluiten bij jouw als Talent.