VITalent

Jullie kennen ze wel, de slogans, uitspraken waarmee we dagelijks in contact komen over een nieuwe hype binnen gezond leven. SuperFood, Dieten, Boodcampen, het lijkt wel alsof ze dagelijks iets nieuws verzinnen om de mensen gezond te krijgen. Maar wat werkt nu echt?

Via deze pagina willen wij jullie op een leuke en verantwoorde manier kennis laten maken met gezonde levensstijl.
Heb je zelf een manier hoe jij je zelf fitter en gezonder kunt voelen? Stuur jou manier op naar: info@ikentalent.nl

De naam VITalent en logo is bedacht door Mark Prevoo. Wij danken hem voor deze geweldige en passende naam.

Voeding

Voedingscentrum 

In samenwerking met het Voedingscentrum gaan wij het hebben over voeding. Hieronder vindt je wat er als laatste is toegevoegd. 


Voeding met Steffie

In samenwerking met Steffie.nl  gaan wij het hebben over voeding en afvallen. Hieronder vindt je wat er als laatste is toegevoegd. 


Hoe kun je het beste afvallen?

Wil je iets aan je gewicht gaan doen? Maar weet jij niet goed hoe jij het beste kunt afvallen? Dan heeft Steffie een paar tips voor je.

Drink genoeg water

Als je een hongerig gevoel hebt, kan het zijn dat je niet voldoende vocht in je lichaam hebt. Het is belangrijk dat je voldoende drinkt. Water is heel erg gezond voor je. Het is verstandig om minstens 1,5 tot 2 liter water per dag te drinken.


De KookApp

De KookApp van Humanitas DMH ondersteunt mensen met een licht verstandelijke beperking en mensen met een andere hulpvraag bij het zelfstandig en met plezier bereiden van gezonde maaltijden. De KookApp helpt bij het boodschappen doen en bij het koken binnen een passend budget.

Bewegen

Fit met Steffie

Wil je meer bewegen, maar je weet niet hoe? Dan heeft Steffie het nu wel heel erg makkelijk voor je gemaakt! Iedereen kan bewegen.

Bewegen is gezond voor je. Je valt wat af, je krijgt een betere conditie, slaapt beter en je gaat er goed uitzien. Het nieuwe programma Fit met Steffie maakt het voor iedereen mogelijk om eenvoudig en veilig te bewegen.