Talentenraad

Bij Talent spreken we van een Talentenraad, dit is een onafhankelijk en zelfstandig medezeggenschapsorgaan en zet zich in voor alle cliënten van Talent. Deze raad heeft adviesrecht.

Als de raad van bestuur belangrijke besluiten moet nemen die direct of indirect van invloed zijn op de zorg, dan vraagt hij de Talentenraad om advies. De Talentenraad mag ook ongevraagd advies geven. Dit is allemaal in de wet geregeld. Onderwerpen waar ze zich onder andere mee bezig houden zijn: openingstijden, dagbesteding en nazorg.

De Talentenraad heeft een eigen e-mail adres: talentenraad@talentonline.nl 

Als je vragen of opmerkingen hebt of als je agendapunten voor een vergadering wilt aandragen kunt u een e-mail naar bovenstaand adres sturen.

Vergaderdata:

Talentenraad vergadert 6 keer per jaar.

  • 5 februari 2024
  • 8 april 2024
  • 10 juni 2024
  • 19 augustus 2024
  • 14 oktober 2024
  • 9 december 2024

Alle vergaderingen zijn van:
14:30 tot 16:30 uur

Daarnaast bezoekt de Talentenraad ook de locaties. In 2023 zijn wij gestart met vergaderen op locatie. Dus wie weet kom de Talentenraad komende keer wel op jouw locatie vergaderen. Wil je dat wij op jouw locatie komen? Laat het ons even weten. Dit kan via mail of via ons contactformulier.

Van links naar rechts:

Ricardo v. Duijvenbode, Natasjha Queis,

Koen Bloemen, Vienna Esser

Wie zijn wij?

Elvie Curfs

Bij deze stel ik me graag aan jullie voor. Ik ben Elvie en sinds november mag ik de Talentenraadondersteunen. De Talentenraad is met veel zaken bezig en ik vind het super om daaraan bij te mogendragen.Een aantal talenten en medewerkers kennen mij al wel een beetje. Misschien wel van vroeger inBocholtz bij de Rabobank, vanuit Sint Geertruid of Eckelrade, vanuit kantoor in Gronsveld?Ik hou van leuke verrassingen en lekker bezig zijn met van alles en nog wat. Samen met deTalentenraad hopen wij jullie ook zeker te gaan verrassen. Tot snel en wie weet tot bij deTalentenraad. Wij kunnen alle hulp gebruiken.Groet Elvie

Lees meer »

Ricardo

Ik ben Ricardo, ik zit in de talentenraad omdat ik het fijn vind on mijn ideeën te delen, en gehoord te worden, daarnaast help ik ook mee met het onderhouden van de Talent Volwassenen website.

Lees meer »

Stephanie Wouters

Mijn  naam is Stephanie Wouters  en ik ben 27 jaar: ik volg dagbesteding  bij talentino margraten  op de woensdag avond  in de keuken en 1x in 14 dagen op vrijdagavond  in de keuken. Ik volg ook de dagbesteding  bij werken met Talent de groen voorziening dat vind ik  super leuk om te doen. Ik heb  daar ook leuke collega's  om  mee te werken  ook help  ik af en toe met een catering uit Ik woon op  de woonlocatie  in partij, en dat bevalt super fijn, ik heb ook daar ook leuke huisgenootjes waar ik mee leuke activiteiten doe soms een drankje ergens drinken of een ochtend je naar vaals of gezellig een kopje koffie of thee drinken op het appartement. Om de 14 dagen ga ik ook naar me ouders daar is het  ook altijd  gezellig ik heb nog een broer en die heet Roy en we hebben. Nog een hondje en die heet aiko met aiko speel ik altijd en vind het super leuk  als we met aiko  gaan wandelen. Ik vind het super leuk  om creatieve  bezig  te zijn om nieuwe  creatieve dingen te maken. Ik maak zelf ook 3d kaarten dat vind ik super leuk om te doen. Ik heb  ook 2 kookboeken gemaakt  daar ben ik super trots  op, koken vind ik ook super  leuk  om  te doen  om dan weer nieuwe gerechten uit te proberen, ook vind ik bakken leuk om te doen . Met vriendelijke Talent groet  van stephanie  wouters🙂🥳🥳

Lees meer »