• Wat is er nieuw??
  • Landelijke verkiezingen
  • Recepten Stephanie

TALENT-FESTIVAL-22

Beste Talenten,

Ter ere van het 15 jarig bestaan van TALENT organiseert TALENT het TALENTFESTIVAL. 

Het festival zal plaatsvinden op zaterdag 1 oktober en zondag 2 oktober van 12:00 uur -18:00 uur op de feestweide, achter onze hoofdlocatie in Gronsveld.

Jij bent van harte uitgenodigd om op 1 van deze 2 dagen naar dit festival te komen en je ouders, broer of zusje zijn ook welkom. Je mag namelijk 3 personen meenemen!

Online tickets

Om je aan te melden voor dit festival kun je online je ticket reserveren.

Dit gaat via de volgende link:

https://shop.tickli.nl/event/talent-festival-22

Je kunt dan kiezen tussen 1 oktober of 2 oktober en je kunt max. 4 tickets bestellen. De tickets zijn gratis. Een ticket staat voor 1 x een entreebewijs, 2 drinkbonnen en 1 eetbon per persoon.

* Let op: Voor de jeugdigen die op zaterdag 1 oktober al staan aangemeld om naar de groepsbegeleiding te komen geldt dat zij zich niet extra hoeven aan te melden, dit gaat via TALENT zelf. Voor de ouders, verzorgers, broertjes en zusjes van deze jeugdigen geldt dat zij wel online een ticket dienen te reserveren.

Bereikbaarheid en spelregels

Nabij het festivalterrein is beperkte parkeergelegenheid. Probeer met het openbaar vervoer te komen of laat je brengen/halen. Er zal een ‘kiss and ride zone’ ingericht worden. Het TALENTFESTIVAL is er voor alle TALENTEN en familie, plezier en een dag vol TALENT creativiteit en entertainment staat voorop. Het TALENTFESTIVAL is een volledig alcoholvrij evenement.

Heb je vragen over het aanmelden of over het festival dan kun je ten alle tijden een mail sturen naar info@talentonline.nl.

Wij hopen jullie allemaal te zien want SAMEN maken we het TALENTFESTIVAL tot een groot feest!

 

Vriendelijke groeten,

Werkgroep Talentfestival

Uitnodiging TALENTFESTIVAL Brief
PDF – 497,0 KB 97 downloads
Flyer TALENTFESTIVAL
PDF – 630,2 KB 103 downloads

Heb je nog vragen?